Cum sa ne intalnim barbatul visurilor

In viata fiecaruia soseste o perioada in care am terminat o relatie si cautam sa incepem o alta noua. Nu trebuie sa ne panicam daca acest lucru se intampla mai lent, deoarece fiecare lucru vine la timpul sau, iar alegerea unui partener depinde de gusturile si de preferintele fiecaruia.

Tot ce putem face insa este sa nu renuntam la cautari, chiar si atunci cand acestea par sa nu dea roade, iar atitudinea pozitiva nu trebuie sa ne lipseasca niciodata. Desigur ca la inceputul fiecarei perioade de singuratate avem tendinta de a ne inchide in noi, iar inima nu ne va da ghes catre o relatie noua, dar trebuie sa trecem peste acest sentiment deoarece viata merge mai departe.

Barbatul visurilor este un ideal

Partenerul ideal nu trebuie sa fie vazut ca un fat frumos calare pe un cal alb, deoarece niciun om nu este perfect, iar faptul ca nu il vom gasi niciodata va avea darul de a agrava problemele noastre. Barbatul ideal poate fi colegul de serviciu sau vecinul nostru, ce nu are calitati fizice deosebite, dar caracterul sau este impecabil si este omul pe care ne putem baza intotdeauna la nevoie.

Atunci cand ne dorim un partener, cel mai important este sa ne stabilim foarte clar ce anume cautam si sa fim foarte realiste. Apoi, este important sa ne parasim domiciliul si sa iesim in societate, deoarece iubirea vietii nu ne va bate niciodata la usa.

Ideal este sa ne parasim zona de confort si sa trecem peste rutina vietii cotidiene, sa cautam sa ne largim cercul de prieteni. Astfel, evenimentele, concertele, restaurantele si librariile vor trebui sa ocupe un rol central in viata noastra, iar miscarea in aer liber are intotdeauna rolul de a apropia oamenii.

Nu trebuie sa ezitam sa facem excursii pe munte sau in locuri mai putin vizitate de om, deoarece linistea si aerul curat ne predispun la confidente si au rolul de a lega prietenii durabile.

Intalnirile intamplatoare dau cele mai bune rezultate

Nu intotdeauna lucrurile planificate ne ies cel mai bine. Acest principiu se aplica si in dragoste, iar intalnirile planificate de catre o alta persoana ce vrea sa ne ajute trebuiesc evitate. Intalnirile intamplatoare pot declansa simpatii fulgeratoare, iar acestea isi pot face aparitia indiferent de locul sau persoana intalnita.

Este important insa sa fim blande si sa le dam din cand in cand baietilor cate o pauza. Trebuie sa nu ezitam sa spunem „multumesc” si „te rog”, sa facem complimente si sa nu acaparam in totalitate timpul barbatilor.

Nu in ultimul rand trebuie sa ne gandim la noi ca la o prada. In fond, societatea nu s-a schimbat chiar asa de mult, iar insinctul de vanator al barbatului a ramas acelasi, fie ca este vorba despre vanatoarea unor animale sau vanatoarea unui televizor sau a  unei masini.

Asadar, este necesar sa ne permitem sa fim prinse. Daca un barbat ne fixeaza cu privirea trebuie sa ii raspundem in aceeasi maniera, iar daca se apropie de noi nu trebuie sa ne temem sa ii iesim in intampinare, iar aceasta apropiere ne creste sansele de a ne gasi partenerul cautat.