Membrii echipei redactionale a simpatii.ro pun pe primul plan securitatea si intimitatea vizitatorilor site-ului. Astfel, site-ul beneficiaza de o politica de confidentialitate atent aleasa, in care intimitatea si anonimitatea vizitatorilor sunt foarte bine protejate.

Va rugam sa consultati cu atentie politica de confidentialitate expusa mai jos, deoarece se considera ca este acceptata in momentul in care intrati in orice alta sectiune a simpatii.ro.

Simpatii.ro foloseste fisierele de tip cookie. Acestea sunt responsabile cu colectarea unor date comerciale din calculatoarele unde sunt instalate. Aceste date pot consta in timpul petrecut de fiecare vizitator pe site, sectiunile de interes, data la care site-ul a fost vizitat, comportamentul fiecarui vizitator, tipul de browser si de sistem de operare folosit, etc.

Aceste date sunt stocate pe computerele criptate Google din SUA si nu pot fi accesate in mod neatorizat. Datele vor fi interpretate de echipa noastra de marketing pentru imbunatatirea calitatii serviciilor si a informatiilor difuzate pe site si pentru a creste viteza de raspuns a paginii.

Cookies-urile nu sunt proiectate si nu pot culege nicio alta infomatie suplimentara de pe calculatoarele unde au fost instalate.

Instalarea acestui tip de fisiere poate fi refuzata prin modificarea unor setari ale browserului folosit sau printr-un refuz direct la intrarea pe site-ul nostru, dar atunci este posibil sa nu mai puteti folosi site-ul la intreaga capacitate.