Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru a ne cauta partenerul

Sfarsitul unei relatii nu trebuie perceput ca o problema de o importanta deosebita. Binenteles ca sentimentele pe care le avem sunt de frustrare si de furie, iar acestea sunt inlocuite cu o perioada de inactivitate si de lipsa de chef, chiar si atunci cand avem de a face cu activitati elementare.

Timpul insa vindeca intotdeauna ranile, iar dupa o perioada (mai scurta sau mai lunga, in functie de personalitatea fiecaruia) vom vedea ca viata este frumoasa si ne vom cauta un nou partener.

Cautarea unui partener este foarte simpla

Din fericire, evolutia tehnologica ne permite sa ne gasim partenerul cu usurinta, datorita site-urilor de intalniri online. Partenerul ideal se afla la un simplu click distanta, iar pentru a accesa un site matrimonial nu ne este necesar un computer, ci numai un simplu smartphone.

Aplicatiile pentru dating online sunt numeroase si se adreseaza tuturor posesorilor de telefoane inteligente, indiferent de sistemul de operare folosit.

Tinder este una dintre cele mai folosite aplicatii. Aceasta este foarte simplu de folosit, deoarece utilizatorul se poate loga direct din contul de Facebook. In plus, aceasta se bazeaza numai pe pozele utilizatorilor ce se afla in apropierea noastra si este astfel foarte simplu de utilizat.

OKCupid este unul dintre marii rivali ai Tinder-ului. Acesta insa este mai dificil de utilizat, deoarece ne adreseaza un set cuprinzator de intrebari la care trebuie sa raspundem. In functie de raspunsul nostru, aplicatia dezvolta un set complet de calcule si ne prezinta o lista a persoanelor compatibile ce se gasesc in proximitate.

In momentul in care am ales o persoana de pe lista, aplicatia va anunta potentialul partener de interesul nostru.

Aplicatiile smartphone ne pot schimba viata

Utilizarea unei aplicatii speciale pentru telefoanele inteligente este varianta ideala atunci cand ne aflam in cautarea unui partener si simtim ca intram in criza de timp. Acestea sunt usor de utilizat, iar cautarea partenerului ideal se poate face chiar si atunci cand asteptam metroul sau suntem in sala de asteptare a unui cabinet medical.

Compatible Partners este o alta aplicatie utilizata pentru a ne gasi partenerul ideal. Aceasta a fost lansata in iunie 2013 si a reusit sa stranga o baza larga de utilizatori intr-o perioada relativ scurta. Mii de profiluri ne asteapta, iar acestea sunt insotite de poze si de chestionare in care gasim pasiunile si asteptarile potentialilor nostri parteneri.

La inceputul discutiilor cu o persoana de pe site, aplicatia ne va trimite un mesaj si ne va spune care sunt punctele comune de interes.

Tagged este o aplicatie atipica. Aceasta ne permite sa discutam si sa socializam cu potentiali parteneri folosindu-ne cunostiintele de gaming. Astfel, daca suntem pasionati de jocuri si ne dorim sa intalnim parteneri ce au aceeasi pasiune ca noi, Tagged este aplicatia ce ne poate schimba viata.

How About We este o aplicatie ce ne permite gasirea partenerului ideal in conditiile in care suntem o fire romantica, iar una dintre placerile noastre este aceea de a vizita noi locuri si orase. Aceste excursii pot fi facute alaturi de persoana pe care dorim sa o cunoastem.