Trucuri pentru a cuceri un barbat

Atunci cand relatia noastra stagneaza si dorim sa o invioram, sau atunci cand suntem la inceputul unei noi relatii, este bine sa nu cedam initiativa partenerului nostru. Femeile inteligente si sarmante sunt intotdeauna mai bine privite, iar faptul ca o femeie energica ia initiativa este un atu important.

In plus, orice femeie isi doreste ca partenerul ei sa o aprecize si sa faca o mica obsesie pentru ea, dar acest lucru se poate realiza numai daca aplicam anumite trucuri, ce nu vor permite partenerului nostru nicio cale de iesire.

Barbatul are un temperament imprevizibil

Barbatii sunt imprevizibili, iar temperamentul acestora este vulcanic si destul de greu de pravazut. Desi sunt catalogati ca o fire puternica, acestia sunt de obicei niste copii mai mari si se simt pierduti in fata unei femei frumoase si inteligente.

Astfel, este necesar ca inainte de intalnire sa ne asiguram ca suntem in cea mai buna forma, iar imbracamintea noastra este eleganta si in aceeasi masura provocatoare.

Parfumul pe care il vom folosi la prima intalnirea va avea o impresie puternica asupra partenerului nostru. Cercatarile au relevat faptul ca mirosul se afla in stransa legatura cu memoria, iar barbatul va asocia mirosul parfumului folosit cu persoana noastra pentru totdeauna.

Personalitatea este insa elementul hotarator al unei femei. O doamna cu o personalitate puternica este intotdeauna apreciata, insa aceasta este bine sa fie invaluita intr-o „manusa de catifea”. Daca suntem intrebate unde dorim sa mergem este necesar sa sugeram un anumit restaurant sau o piesa de teatru pe care dorim neaparat sa o vedem, dar in acelasi timp este bine sa ne pastram un aer misterios.

Atitutidinea mai potrivita este cea in care suntem doritoare sa facem orice si nu ne intereseaza prea mult locul unde vom merge.

Trucurile folosite trebuie sa fie foarte subtile

Atunci cand sutem la masa, trebuie sa indreptam firul discutiei catre un domeniu de care este pasionat partenerul. Barbatii vorbesc cu foarte mare placere despre ce ii pasioneaza, iar acesta va deveni exuberant si pe viitor va fi nerabdator sa ne vada, deoarece ii conferim o stare de bine.

Este bine sa discutam despre hobby-urile si pasiunile noastre. Studiile au demonstrat ca atunci cand facem acest lucru chipul nostru va deveni mai luminos si vom deveni astfel mai fermecatoare pentru cei din jur.

Pentru prima intalnire este bine sa fim inaccesibile. Flirtul nu este interzis, dar nu trebuie sa dam impresia ca se poate ajunge foarte usor cu noi in dormitor. Sunt categoric de evitat saruturile si invitatiile la o cafea peste noapte, deoarece astfel am putea fi catalogate drept neserioase.

Odata ce am trecut de prima intalnire, lucrurile devin mai usoare. Este bine sa retinem subiectele de discutie avute la prima intalnire, pe care sa le continuam la intalnirile urmatoare. In cazul in care discutiile s-au invartit in jurul unei probleme sau ale unor planuri personale, este indicat sa trimitem un SMS prin care sa ne interesam daca aceastea au fost rezolvate.

Atunci cand suntem sunate, este ideal sa raspundem cu o gluma, sau sa relatam cat de placuta ne-a fost ziua, indiferent de problemele intampinate.