Simpatii.ro are o politica de termeni si conditii foarte bine structurata, menita sa protejeze intimitatea vizitatorilor si sa le asigure o vizita cat mai relaxanta si placuta. Aceasta poate fi gasita mai jos si va rugam sa o studiati cu atentie, deoarece se considera acceptata neconditionat in momentul in care veti vizita alte pagini ale site-ului nostru.

Informatiile continute de site se pot folosi liber doar pentru uz propriu. Orice reproducere in scop comercial, indiferent daca aceasta este efectuata prin copiere, reinterpretare sau trunchiere este strict interzisa, indiferent de mediul in care aceasta este produsa (print sau mediu virtual).

Daca doriti sa folositi informatiile noastre in scop comericial va trebui sa ne fiti in posesia unui acord scris din partea noastra.

Informatiile de pe simpatii.ro sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru nicio situatie particulara. Inainte de a folosi informatiile difuzate pe site va recomandam sa va adresati unor specialisti in domeniu, ce va vor sfatui cum este bine sa folositi aceste informatii.

Membrii echipei redactionale si administratorul site-ului nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere pentru daunele ce isi pot face aparitia ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site, indiferent de momentul aparitiei acestora.

Simpatii.ro nu poate fi facut responsabil si nu isi asuma nicio obligatie asupra informatiilor difuzate pe site.