Tinder – aplicatia ideala pentru a cunoaste femei singure

Evolutia societatii a cunoscut o dinamica puternica in ultimii 50 de ani. Tehnologii care nu pana mult timp in urma erau considerate ca imposibile si despre care puteam citi numai in operele stiintifico – fantastice au devenit realitate, iar aparitia internetului a revolutionat intreaga societate.

Astazi, existenta noastra ar fi de neconceput in lipsa computerelor sau a telefoanelor inteligente. Internetul este folosit pentru plata facturilor, rezervarea unei vacante sau plata biletelor  biletelor la film si faciliteaza apropierea dintre oameni datorita site-urilor de intalniri online sau a aplicatiilor ce pot fi instalate pe telefonul mobil.

Tinder, o aplicatie ce ne salveaza de singuratate

Una dintre aplicatiile ce ne pot ajuta sa ne gasim un partener este Tinder-ul. Aceasta este foarte usor de accesat atat de pe un calculator, iar posesorii de smartphone-uri pot instala cu un simplu click o aplicatie ce ii poate ajuta sa indeparteze singuratatea.

Aceasta aplicatie a revolutionat inca de la aparitie domeniul intalnirilor online, deoarece este simplu de folosit, iar un cont de utilizator se face numai in cativa pasi. Aplicatia este cu atat mai usor de utilizat datorita faptului ca oricine se poate inscrie direct din profilul de Facebook.

Tinder este destinata in special oamenilor foarte ocupati, iar principiul de functionare este foarte simplu. Fiecarui utilizator i se prezinta pozele unor posibili parteneri ce se afla in zona intr-un anumit moment, iar tot ce avem de facut este sa glisam ecranul in dreapta sau in stanga, in functie de preferintele de moment.

Aplicatia ne va permite sa ne intalnim partenerul daca acesta a executat aceeasi miscare ca si noi, deoarece acest lucru este interpretat ca o potrivire intre parteneri.

Asadar, nu mai trebuie sa citim prezentari plicticoase si sa stam sa compunem mesaje. Este suficient doar o simpla miscare de glisare pe ecranul telefonului nostru si ne putem intalni partenerul ce ne va sta alaturi pentru tot restul vietii.

Femeile singure sunt mai numeroase

Vestea buna pentru barbati este ca un procent tot mai mare de femei singure isi adauga pozele in Tinder in fiecare zi.

Tinder este o aplicatia ce poate fi folosita in orice moment al zilei, indiferent de locul unde ne aflam. Motorul de cautare este puternic si este axat in exclusivitate pe fotografie, aplicatia fiind destinata la inceput numai pentru telefoanele mobile produse de catre cei de la Apple.

Aplicatia are un impact rasunator mai ales in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, datorita faptului ca poate importa profilele direct din Facebook.

Fondatorii aplicatiei isi considera creatia mai mult un joc decat o aplicatie de online dating, deoarece cred ca nu multa lume foloseste aplicatia datorita faptului ca se afla in cautarea perechii potrivite, ci numai datorita impresiei ca swippingul este foarte distractiv si ne poate ajuta sa cunoastem persoane noi, cu preocupari si interese diferite.

Aceasta afirmatie este partial contrazisa de faptul ca unul dintre fondatori si-a cunoscut sotia prin intermediul Tinder.

Fondatorii aplicatiei isi propun sa vina in ajutorul semenilor si in viitor si sa permita interactiunea dintre oameni si in alte scopuri in afara celor matrimoniale.